Opleiding/stage


OCB

OCB staat voor Opleiding Centrum Bouw. Het is een samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs om de instroom en kwaliteit van het beroepsonderwijs te verbeteren. Kroes Nijeveen maakt deel uit van deze samenwerking omdat we het belangrijk vinden dat er in de toekomst voldoende goed opgeleide vaklieden zijn. Daarnaast geeft het OCB trainingen en cursussen waaraan wij regelmatig deelnemen.


Fundeon

Kroes Nijeveen is ook een erkend Fundeon leerbedrijf voor jongeren die een mbo-opleiding volgen. De beroepspraktijkvorming is een belangrijk onderdeel van een middelbare beroepsopleiding. Leerlingen doen deze beroepspraktijkvorming in de vorm van een leerbaan of stage. Dat mag alleen bij een erkend leerbedrijf. Fundeon erkent organisaties als leerbedrijf voor de bouw- en infrasector.


HBO-stagieres

Stagelopen is één van de meest belangrijke onderdelen van een HBO opleiding. Een HBO stage geeft inzicht in het werkveld. Kroes Nijeveen vind het belangrijk om input te krijgen en mogelijkheden te geven aan HBO studenten om praktijkervaring op te doen en te kunnen afstuderen. Eén van de onderwerpen waarop bij ons is afgestudeerd is: Hoe implementeer je BIM in een MKB onderneming?


Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.